Embalaža za hrano in pijačo

Dolgoletne izkušnje in strokovna podkovanost APTAR-jevih razvojnikov nam omogočata, da ustrežemo še tako zahtevnim željam.

Pomagamo vam pri izbiri in dobavi kvalitetnih zapiral APTAR Food&Baverage različnih funkcionalnosti, oblikovanih po vaših željah.

Katalog zapiral si lahko ogledate tukaj –  https://www.aptar.com/product-solutions/

Za več informacij smo vam na voljo.

Seveda. Tehnična dokumentacija, ki jo kupcu dostavimo ob prvem naročilu, se sicer nekoliko razlikuje od tiste, ki jo pripravljamo za izdelke, namenjene za pakiranje kozmetičnih in drugih izdelkov, in je precej obsežnejša in natančnejša.

Minimalna količina za dobavo posameznega embalažnega elementa je v programu Hrana in pijača zelo odvisna od izbranega elementa; pri zapiralih (zaporke, pršilne in dozirne pumpice) so te količine dokaj visoke, medtem ko so minimalne količine pri plastenkah, steklenicah in lončkih dokaj nizke in vezane predvsem na transportna pakiranja.

Za kategorijo hrane in pijače se zapirala v večini primerov ne delajo na zalogo, zato so dobavni roki odvisni od zasedenosti proizvodnje in kompleksnosti izbranega zapirala.

Dostava na izbrani naslov je možna po dogovoru. Stroški dostave in dodatnega transportnega pakiranja niso vključeni v ceni izdelkov in se dogovorijo posebej ob danem naročilu.

Cena naših izdelkov je odvisna od izbrane verzije posameznega izdelka ter od naročene količine posameznega izdelka po dobavi.

Da. Tudi za izdelke na področju Hrane in pijače lahko ponudimo embalažo, izdelano iz različnih vrst recikliranih materialov, za katere lahko izdamo certifikat za stik s prehrano. Trenutno lahko ponudimo tako plastenke kot tudi lončke, izdelane iz recikliranega PETa, poleg tega pa stekleničke in lončke iz recikliranega aluminija in delno recikliranega stekla.

V naslednjem letu (2022) pa pričakujemo, da bomo lahko ponudili tudi zapirala izdelana vsaj delno iz recikliranega PP.