Embalaža za kozmetiko in parfumerijo

aroma

minerva

airless

fiona

tbr

fina

princ

alu

roll on

stiki

ula

sana

rita

zapirala

pumpice

Širok nabor različnih embalažnih elementov za neskončno možnosti.

Stekleničke, plastenke in lončki številnih oblik, volumnov ter materialov v kombinaciji s primernimi zapirali lahko poustvarijo prav posebno, unikatno linijo za vaše izdelke.

Kontaktirajte nas in si sestavite svojo!

Tehnična dokumentacija, ki jo posredujemo kupcu ob prvem naročilu za vsak posamezni embalažni element, vsebuje vse potrebne dokumente za registracijo končnega izdelka.  Tehnična dokumentacija običajno vsebuje načrt, specifikacijo, izjavo o ustreznosti ter dodatne dokumente o reciklabilnosti ter ekološke sprejemljivosti izbrane embalaže.

Z namenom omogočiti vsem potencialnim kupcem dostop do embalaže, ki jo tržimo, je za vse artikle, ki si na zalogi, minimalna količina po dobavi 10 kosov.

Za izdelke, ki niso na zalogi, je minimalna količina odvisna od transportnega pakiranja ali minimalne proizvodne količine pri proizvajalcu in se giblje med 1.000 in 10.000 kosi.

Za izdelke, ki so na zalogi, je dobavni rok 3 do 5 dni od izdaje naše potrditve naročila.

Za izdelke, ki niso na zalogi, so dobavni roki precej daljši. Odvisni so od same zahtevnosti in kompleksnosti izbrane variante posameznega izdelka in so od 4 pa vse do 24 tednov.

Dostava na izbrani naslov je možna po dogovoru. Stroški dostave in dodatnega transportnega pakiranja niso vključeni v ceni izdelkov in se dogovorijo posebej ob danem naročilu. Manjše pošiljke dostavljamo s hitro pošto, večje pošiljke pa z zanesljivimi prevozniki po celi Evropi.

Cena naših izdelkov je odvisna od izbrane verzije posameznega izdelka ter od naročene količine posameznega izdelka  po dobavi.

Da. Od leta 2020 dalje imamo v našem prodajnem programu stalno prisotno embalažo iz recikliranih materialov in ta program nenehno tudi širimo. Trenutno lahko ponudimo plastenke in lončke iz PCR recikliranega PET materiala s pridobljenim certifikatom za stik s kozmetičnimi izdelki, steklenice in lončke iz recikliranega aluminija, stekleničke in lončke iz delno recikliranega stekla ter različne vrste zapiral, ki vsebujejo od 30 do 75 % reciklliranih materialov.

Da. Vsa embalaža, ki jo imamo v našem prodajnem programu, je izdelana iz materialov, ki se lahko reciklirajo ali z uporabo ustrezne tehnologije snovno ali energetsko predelajo.

Za vsak izdelek vam lahko z ustrezno izjavo potrdimo okoljsko ustreznost ter priporočimo način ravnanja z tem izdelkom po uporabi.

Da. V naši ponudbi imamo kar nekaj embalažnih elementov, ki omogočajo registracijo končnega izdelka kot Bio izdelka. Kot posebnost pa vam lahko ponudimo dve skupini airless embalaže, ki ima pridobljen »Eco-Cert« certifikat.