Embalaža za prehranska
dopolnila

Prehransko dopolnilo – v zadnjem času izredno popularen in nepogrešljiv član večine gospodinjstev. Trend, ki še vedno raste kot tudi ponudba embalaže za prehranska dopolnila. Preverite številne rešitve in možnosti iz naše ponudbe. Veselimo se vašega kontakta.

Tehnična dokumentacija, ki jo posredujemo kupcu ob prvem naročilu za vsak posamezni embalažni element, vsebuje vse potrebne dokumente za registracijo končnega izdelka.  Tehnična dokumentacija običajno vsebuje načrt, specifikacijo, izjavo o ustreznosti ter dodatne dokumente o reciklabilnosti ter ekološke sprejemljivosti izbrane embalaže.

Z namenom omogočiti vsem potencialnim kupcem dostop do embalaže, ki jo tržimo, je za vse artikle, ki si na zalogi, minimalna količina po dobavi 10 kosov.

Za izdelke, ki niso na zalogi, je minimalna količina odvisna od transportnega pakiranja ali minimalne proizvodne količine pri proizvajalcu in se giblje med 1.000 in 10.000 kosi.

Za izdelke, ki so na zalogi, je dobavni rok 3 do 5 dni od izdaje naše potrditve naročila.

Za izdelke, ki niso na zalogi, so dobavni roki precej daljši. Odvisni so od same zahtevnosti in kompleksnosti izbrane variante posameznega izdelka in so od 4 pa vse do 24 tednov.

Dostava na izbrani naslov je možna po dogovoru. Stroški dostave in dodatnega transportnega pakiranja niso vključeni v ceni izdelkov in se dogovorijo posebej ob danem naročilu. Manjše pošiljke dostavljamo s hitro pošto, večje pošiljke pa z zanesljivimi prevozniki po celi Evropi.

Cena naših izdelkov je odvisna od izbrane verzije posameznega izdelka ter od naročene količine posameznega izdelka  po dobavi.