Embalaža za aerosole

Na področju aerosolov (pršilcev pod tlakom) imamo v ponudbi širok nabor embalažnih elementov, s pomočjo katerih bo vaš izdelek tehnološko, oblikovno, okoljsko, varnostno in cenovno ustrezal  sodobnim razvojnim trendom.

V naši ponudbi imamo:

  • aluminijske doze od volumna 20 ml do 1000 ml s preizkusnim tlakom od 12 do 22 barov,
  • doze iz bele pločevine z volumnom od 100 do 1000 ml s preizkusnim tlakom do 16 barov,
  • ventili različnih konfiguracij za polnjenje s tekočimi ali plinastimi pogonskimi plini,
  • »bag on valve« ventili za polnjenje izdelkov, kjer je plinasti pogonski plin ločen od vsebine,
  • različne vrste pršilcev in pršilnih glav
  • pokrovne kape različnih dimenzij in oblik

Tehnična dokumentacija, ki jo posredujemo kupcu ob prvem naročilu za vsak posamezni embalažni element, vsebuje vse potrebne dokumente za registracijo končnega izdelka.  Tehnična dokumentacija običajno vsebuje načrt, specifikacijo, izjavo o ustreznosti ter dodatne dokumente o reciklabilnosti ter ekološke sprejemljivosti izbrane embalaže.

Minimalne količine so odvisne od izbranega izdelka in od proizvajalčevih zahtev. Običajno je minimalna količina okoli 25.000 kosov, izjemoma pa 10.000 kosov.

Dobavni roki so od 6 do 10 tednov in so zelo odvisni od izbranega izdelka in trenutne zasedenosti posamezne proizvodnje.

Dostava na izbrani naslov je možna po dogovoru. Stroški dostave in dodatnega transportnega pakiranja niso vključeni v ceni izdelkov in se dogovorijo posebej ob danem naročilu. Manjše pošiljke dostavljamo s hitro pošto, večje pošiljke pa z zanesljivimi prevozniki po celi Evropi.

Cena naših izdelkov je odvisna od izbrane verzije posameznega izdelka ter od naročene količine posameznega izdelka  po dobavi.